Daniel K Johansson
Email: daniel@dkj.se
Telefon: +46 (0)702 - 02 45 65
Twitter: dkj_se

Studio Adress
Slöjdgatan 2
352 46 Växjö
Klicka för vägbeskrivning
ZENTA en Webbyrå i Växjö

Om Daniel k. Johansson


BILDEN AV EN FOTOGRAF OCH HANS STUDIO.
I ORD...

- Jag var övertygad redan som liten att det var fotograf jag skulle bli och ibland krävs inte mycket mer än en övertygelse för att ta första steget. Så svarade Daniel på min fråga om varför han ville bli fotograf när vi besökte Daniel och hans studio inför val av bröllopsfotograf.

Där hänger bröllopsfoton & reklambilder. Modebilder. Fotografier som om och om igen berättar, påminner och gestaltar den magiska känslan. Så tidlösa men ändå så mycket nu. Bilderna vittnar om yrkeskunskap och lek med färg, form och ljus. Såklart man blir nyfiken varifrån drivkraften kommer.

Daniels sinne för detaljer och helheten gör hans bilder stämningsfulla och tidlösa. Man riktigt känner den kreativitet, spänning och skaparglädje som präglade det tillfälle då fotograferingen ägde rum. Oavsett om bilderna är tagna ute i naturen eller i studion. Studion i sig är ett konststycke; högt i tak, ljust, full med rekvisita och en mängd inspirerande fotografier som hänger på väggarna. Alltihop skapar en skön och avslappnad atmosfär.

Det är lätt att arbeta med Daniel – både framför kameran och i efterbearbetningen. Skickligheten och lugnet gör att man blir trygg i hela processen!

- Marie Alsér (vill ni se vem Marie är titta in på deras underbara bröllop här